[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Ta kontakt med Albeslag når du trenger å få utført taktekking i Bergen

Albeslag AS dekker hele blikkenslagerfaget, og utfører bl.a produksjon av beslag, samt høy kvalitet på taktekking. I Bergen er vi eneste blikkenslager som disponerer en 6 meter lang knekkemaskin, og vi innehar Sentral godkjenning for ansvarsrett. Vi selger mye av altankassetter, pipebeslag og alt av beslag til vinduer, tak og fasade.

Montering av beslag

Albeslag AS utfører montering av alle typer beslag i Bergen og omegn.

Fasadearbeid

Ønsker du et nytt og mer moderne utseende på din fasade? Kledning av fasader med metallplater gir fasaden et eksklusivt og moderne utseende. Fasadepanelene leveres i forskjellige farger og utførelser.

Skorsteinshetter og takhetter

Har skorsteinshetten blitt tatt av vinden? Vi monterer alle typer skorsteinshetter og takhetter.

Ventilasjon

Er det gamle ventilasjonsanlegget i bygget ditt modent for utskiftning? Kontakt oss i dag. Vi utfører montering av alle typer ventilasjonsanlegg.

Båndtekking

Albeslag AS utfører både tradisjonell taktekking med takstein, og taktekking med bånd (båndtekking).

Altankassetter og kassettfasader

Vi monterer altankassetter som hindrer drypp til altanen under. En altankassett kan monteres både ved bygging av ny altan, eller på den gamle altanen.

Albeslag AS monterer også kassettfasader, som gir flotte og holdbare fasader med mange muligheter.

taktekking i Bergen

Takrenner og nedløp

Er takrennen din ødelagt, og vannet spruter nedover veggen? Vi monterer takrenner, raskt og effektivt!

Snøfanger og taksikring

I henhold til «Forskrift om feiing og tilsyn med fyringsanlegg» og Arbeidstilsynets «Forskrift om stillaser, stiger og arbeid på tak m.m.» har ikke brannvesenets brann- og feierinspektører lov til å utføre arbeid på tak uten fastmontert typegodkjent takstige/trinn. Vi leverer alle typer taksikring, som takstiger og takbroer.

Snøfanger

Snøfanger skal monteres der det er fare for at is og snø raser ned fra tak, og byggeforskriften har bestemmelser om snøras. Det samme har granneloven.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]